Direct contact?

Bel 0597-433608 of mail naar
info@rje-huisontruiming.nl

Woningontruiming of huisontruiming?

images.jpg plaatje lege zolderWoningontruimingen, vaak in combinatie met het opkopen van inboedel, behoren tot onze voornaamste taken.

Naast het ontruimen en bezemschoon opleveren van een woning of pand (incl. garage, berging, schuur, zolder, kelder en tuin), bieden wij bijvoorbeeld ook spoedontruimingen, deelontruimingen en bedrijfsontruimingen aan. In alle gevallen is een eerste kennismaking voor ons erg belangrijk. Op dat moment horen we wat de wensen zijn en krijgen wij een indruk van de werkzaamheden.

Wij begrijpen dat alle spullen een waarde vertegenwoordigen.  Wij nemen, indien gewenst, de gehele inboedel van u over. Ook het afval en onverkoopbare stukken. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven en er gaat een gedeelte naar goede doelen en kringloopwinkels

Maatwerk

images.jpg in de tuin werken heggenschaarEen woningontruiming is in alle gevallen maatwerk. Tijdens de ontruiming voeren we de onbruikbare spullen op een milieubewuste manier af. Wanneer het huis helemaal leeg is, voeren we indien gewenst ook de overige werkzaamheden uit. Denk aan schoonmaak-, tuin- en herstelwerkzaamheden zoals het verwijderen van spijkers en schroeven, het dichten van de gaten in de muur en het verwijderen van de vloerbedekking. Het is voor ons belangrijk om, bij opzegging van de huur of verkoop van de woning, vroegtijdig contact met ons op te nemen, want dat geeft ons de nodige tijd om de klus op een nette manier af te ronden. Waardevolle en persoonlijke zaken die u over het hoofd heeft gezien, worden vanzelfsprekend geretourneerd.

Verhuisservice

wagen-met-spullenRJE Opkoop- & Ontruimingsdienst is weliswaar geen echt verhuisbedrijf, maar we bieden deze toch wel als volwaardige dienst aan. Dit komt doordat ontruimingen en verhuizen een groot raakvlak met elkaar hebben. Wij helpen de senioren bijvoorbeeld met het sorteren en inpakken van de inboedel. Welke inboedel moet ontruimd worden en wat wordt mee verhuisd naar de veelal kleinere seniorenwoning. Wij nemen de verhuizing in zijn geheel op en in samenwerking met een collega-verhuizer voeren wij deze verhuizing uit. Voordeel is: één taxatieronde, één aanspreekpunt en één offerte.