Direct contact?

Bel 0597-433608 of mail naar
info@rje-huisontruiming.nl

Over RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst

Ruud Eerkens

Ruud Eerkens

RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst is ontstaan, omdat er steeds meer behoefte is aan dienstverlening op het vlak van inboedelontruimingen. Vroeger ontruimden nabestaanden meestal zelf een huis bij een sterfgeval in de familie. Door de huidige welvaart en het drukke bestaan is er steeds minder tijd en behoefte om een tijdrovende klus zoals het ontruimen van een woning te klaren.  Daarnaast krijgen wij in onze vergrijzende samenleving steeds meer te maken met verhuizingen en overschot aan boedel. Vooral alleenstaande senioren hebben behoefte aan hulp bij het verhuizen en/of ontruimen van hun oude woning.

RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst is een jonge onderneming, opgericht door Ruud Eerkens.  Hiervoor heeft hij in ruime mate ervaring met het verhuis- en ontruimingsvak opgedaan bij verschillende verhuisbedrijven in het noorden van het land.

“Het fijne van dit vak is, naast het werk zelf,  dat je mensen kunt helpen in een fase waarin zij voor veranderingen staan. Vaak gaat het om vervelende zaken als overlijden, scheiden etc. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak en het geven van zoveel mogelijk service tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij  denken in alle gevallen mee met de klant om zodoende de klant te “ontzorgen”. De waarde van de inboedel bepaalt de hoogte van de offerte. We proberen een win-win situatie te creëren en de klant te verlossen van de inboedel en afval. Daarnaast is het een mooie gedachte in deze huidige wegwerpmaatschappij dat de inboedel (hoe klein en onbenullig het soms ook lijkt ) een tweede kans krijgt en vaak bij mensen terecht komt die het goed kunnen gebruiken en er blij mee zijn. 

Wij kennen géén lastige woorden en kleine lettertjes. RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst houdt het overzichtelijk en duidelijk. Met één telefoontje komen wij snel bij u langs om een geheel vrijblijvende en scherpe offerte uit te brengen. Samen bespreken wij de mogelijkheden”.