Direct contact?

Bel 0597-433608 of mail naar
info@rje-huisontruiming.nl

Seniorenverhuizing

http://www.dreamstime.com/stock-image-female-senior-thumb-up-friendly-image37850601Verhuizen is voor iedereen een emotionele gebeurtenis. Uit ervaring weten wij, dat dit bij senioren niet anders, zo niet nog emotioneler is. Daarom is het essentieel dat er pragmatisch, stressloos, persoonlijk en flexibel gehandeld wordt. Vaak zien senioren of familieleden ook erg op tegen zo’n klus.

Laat uw zorgen geheel uit handen nemen.

Veel verzorginghuizen hanteren als richtlijn, met betrekking tot ontruiming van een appartement,  dat het ontruimen binnen 2 dagen (= 48) uur is afgerond. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst biedt daarom een compleet arrangement aan om het appartement, binnen de afgesproken periode leeg en veegschoon op te leveren, zodat u als opdrachtgever hier geen zorgen over heeft. Om u en uw naasten zoveel mogelijk op een efficiënte manier te bedienen heeft RJE Opkoop- & Ontruimingsdienst de krachten gebundeld met collega ondernemers, zoals verhuisbedrijven en kringloopwinkels. Allen hebben begrip voor uw situatie en affiniteit met de zorg.

Wij gaan voor kwaliteit, daarom wordt zorgvuldig en discreet met uw gegevens, het appartement en de inventaris omgegaan.

Wilt u meer informatie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!